Сръбският президент Александър Вучич се появи в град Сокобаня на церемонията по

...
Сръбският президент Александър Вучич се появи в град Сокобаня на церемонията по
Коментари Харесай

Вучич се появи в град Сокобаня на церемонията по откриването на мост

Сръбският президент Александър Вучич се появи в град Сокобаня на церемонията по откриването на мост. Така той опроверга известията, че има сериозни проблеми със здравето.

 

Новината, че Вучич е бил признат по неотложност в болница, бе съобщена от редица медии в западната ни съседка и на процедура бе доказана от сина му Данило Вучич. Последният пусна пост в " Инстаграм " с текст: " Татко, поисквам ти да си жив и здрав. " След което е пуснал два цитата: " Нашите гробове ще продължат да се бият с тях " и " Престолонаследникът е заровен жив ".

 

Според опозиционери Александър Вучич е бил приет в болница в локалната ВМА, като това се случва за повторно в границите на 20 дни.

Изданието " Ало " обаче се усъмни, че сръбският президент е тъкмо в тази болница, защото е в спор с управлението ѝ.

 

Официалните сръбски управляващи обаче отрекоха информациите за утежняването на здравето на Вучич. Пред “Данас " те подчертаха,  е Вучич е в положително здравословно положение и през днешния ден отпътува на планувана обиколка в региона на Заечар.

 

Въпреки това подозренията остават, защото заместник-председателят на Скупщината на Сърбия Сандра Божич също пожела възобновяване на Вучич. " Пълна поддръжка за Вучич! Знаем, че не щади себе си, че живее и диша за Сърбия ", написа тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР